Η Κομισιόν έτοιμη να συνδράμει σε συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού

Η Κομισιόν έτοιμη να συνδράμει σε συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δηλώνει έτοιμη να συνδράμει σε συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού, όπως έπραξε και στο παρελθόν, εκφράζοντας "εμπιστοσύνη στην ισχυρή δέσμευση των ηγετών να θέσουν τέρμα στο μακροχρόνιο κυπριακό ζήτημα".

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της Κομισιόν, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, δήλωσε πως "από τότε που έγινε Πρόεδρος της Κομισιόν, ο Πρόεδρος Γιούνκερ έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για την ενοποίηση της Κύπρου και η Κομισιόν υποστήριξε ενεργά τη διαδικασία επίλυσης. Η Κομισιόν έχει υποστηρίξει και συνοδεύει συνεχώς τις συνομιλίες επίλυσης υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και παραμένουμε έτοιμοι να το πράξουμε στο μέλλον. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ισχυρή δέσμευση των ηγετών να θέσουν τέρμα στο μακροχρόνιο κυπριακό ζήτημα", κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE