Ευχάριστα νέα για Αυγουστή ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ – Το σκηνικό για πέντε παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)
24.10.2019 - 14:00
Επίσημη ενημέρωση από τον Απόλλωνα για την προπόνηση της Τετάρτης αναφέρει:
«Υπό έντονη βροχόπτωση πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (23/10) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για το ντέρμπι με την ΑΕΛ.
Ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Σωφρόνης Αυγουστή είδε τους Σερζ Γκακπέ και Μάριο Αντωνιάδη να ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ σε φάση επανένταξης στην ομάδα βρίσκεται ο Φακούντο Περέιρα. Το κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Αργεντινός για τον αγώνα, θα διαφανεί στις επόμενες προπονήσεις.
Ο Γιώργος Βασιλείου συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ ο Πέτρος Ψύχας ανεβάζει ρυθμούς και ακολουθεί ειδικό μετεγχειρητικό πρόγραμμα προπόνησης και ως εκ τούτου δεν θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι του Σαββάτου».
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.