Αθώος ο οδηγός του φορτηγού με τα 39 θύματα στο Έσεξ, δηλώνει φίλος του

Αθώος ο οδηγός του φορτηγού με τα 39 θύματα στο Έσεξ, δηλώνει φίλος του

Υπό κράτηση για πρόσθετη περίοδο 24 ωρών θα παραμείνει ο 25χρονος οδηγός του φορτηγού ψυγείου εντός του οποίου η βρετανική αστυνομία εντόπισε τα ξημερώματα της Τετάρτης 39 πτώματα.

Ο Βορειοϊρλανδός Μο Ρόμπινσον ανακρίνεται ως ύποπτος για διάπραξη δολοφονιών και η αστυνομία έχει ερευνήσει τουλάχιστον δύο σπίτια με τα οποία συνδέεται.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δηλώσεις φίλου του στην Daily Mail, ο Ρόμπινσον δεν είχε γνώση του μακάβριου φορτίου που είχε παραλάβει.

Σύμφωνα μάλιστα με την Evening Standard, ο 25 χρόνος λιποθύμησε όταν ανοίγοντας την πόρτα του κοντέινερ-ψυγείου αντίκρισε τις 39 σορούς.

Ο φίλος του δηλώνει πως ήταν ο ίδιος ο Ρόμπινσον που ενημέρωσε τηλεφωνικά τις αρχές.

Νωρίτερα η τοπική αστυνομία του Έσεξ είχε επιβεβαιώσει πως τα θύματα ήταν Κινέζοι υπήκοοι, 31 άνδρες και οκτώ γυναίκες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.

BEST OF TOTHEMAONLINE