Μπαλίτσα δεν ΠΑΙΖΕΙ, αποτελέσματα ΠΑΙΡΝΕΙ ο Τόμας

Μπαλίτσα δεν ΠΑΙΖΕΙ, αποτελέσματα ΠΑΙΡΝΕΙ ο Τόμας

Τα… όργανα άσκησης κριτικής εναντίον του Τόμας Ντολ, από μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ, πάνε μέρες που ξεκίνησαν. 

Βασικά από τη μέρα που η ομάδα είχε αρχίσει… ανάποδα τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Ληγκ, δεχόμενη ήττα σοκ από τη Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ.

Η ήττα που ακολούθησε από την Σεβίλλη, αντιμετωπίστηκε αλλιώς, αφού οι Ισπανοί δεν είναι ομάδα για τα… δόντια του ΑΠΟΕΛ.

Οι πρωταθλητές «ταλαιπωρήθηκαν» στα δυο τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα με Ένωση και Δόξα, αλλά την ουσία την εξασφάλισαν.

Ούτε χτες έπαιξαν πολύ καλά στο Μπακού, ωστόσο το βαθμό της ισοπαλίας (και τις 190 χιλιάδες ευρώ) τoν «τσίμπησαν» και συνεχίζουν να ελπίζουν για πρόκριση στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Ότι κι αν λένε κάποιοι οπαδοί για τον Γερμανό προπονητή, αυτός… βρίσκει τον τρόπο να επιβιώνει η ομάδα κι ο ίδιος.

Προσεκτικά χειρίστηκε δημοσίως το παράπτωμα του Τάμαρι, λέγοντας στη συνέντευξη τύπου, ότι «κάποιοι παίχτες έπρεπε να μείνουν εκτός αποστολής κι έμεινε ο Μούσα». 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE