Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα πεζός παρασύρθηκε από όχημα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του. Φαίνεται πως το όχημα του άτυχου άντρα παρουσίασε μηχανική βλάβη και είχε κατέβει από το αυτοκίνητο για να δει τι συνέβη όταν κτυπήθηκε από το βαρύ όχημα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Σοβαρό τροχαίο – Άνθρωπος πεσμένος στο δρόμο
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και Αστυνομία με τα μέλη της Δύναμης να προχωρούν σε αποκοπή του δρόμου εκδίδοντας και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει: "Λόγω τροχαίου ατυχήματος στο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, οι λωρίδες κυκλοφορίας προς Λεμεσό έχουν κλείσει. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, από την έξοδο Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου".
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις