ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαθητής γυμνασίου επιτέθηκε σε συμμαθητή του με χαρτοκόπτη - Του είχε ζητήσει χρήματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαθητής γυμνασίου επιτέθηκε σε συμμαθητή του με χαρτοκόπτη - Του είχε ζητήσει χρήματα

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στα σχολεία. Φαίνεται να σημειώθηκε νέο περιστατικό βίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία υπάρχει καταγγελία από το πρωί της Παρασκευής (25/10) για υπόθεση απειλής και κοινής επίθεσης.

Όλα εκτυλίχθηκαν σε γυμνάσιο της Λεμεσού, όταν μαθητής από τη Συρία φέρεται να απείλησε συμμαθητή του με χαρτοκόπτη και να  τον γρονθοκόπησε στο στήθος.

Η Αστυνομία διερευνά πληροφορία ότι ο Σύρος, είχε προηγουμενως ζητήσει χρήματα από τον συμμαθητή του και επειδή δεν του έδωσε του επιτέθηκε.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων του Κεντρικού Σταθμού Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE