ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαθητής γυμνασίου επιτέθηκε σε συμμαθητή του με χαρτοκόπτη - Του είχε ζητήσει χρήματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαθητής γυμνασίου επιτέθηκε σε συμμαθητή του με χαρτοκόπτη - Του είχε ζητήσει χρήματα

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στα σχολεία. Φαίνεται να σημειώθηκε νέο περιστατικό βίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία υπάρχει καταγγελία από το πρωί της Παρασκευής (25/10) για υπόθεση απειλής και κοινής επίθεσης.

Όλα εκτυλίχθηκαν σε γυμνάσιο της Λεμεσού, όταν μαθητής από τη Συρία φέρεται να απείλησε συμμαθητή του με χαρτοκόπτη και να  τον γρονθοκόπησε στο στήθος.

Η Αστυνομία διερευνά πληροφορία ότι ο Σύρος, είχε προηγουμενως ζητήσει χρήματα από τον συμμαθητή του και επειδή δεν του έδωσε του επιτέθηκε.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων του Κεντρικού Σταθμού Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.