ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Δύο ακόμα συλλήψεις για τα 39 πτώματα που βρέθηκαν σε φορτηγό

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Δύο ακόμα συλλήψεις για τα 39 πτώματα που βρέθηκαν σε φορτηγό

Σε δύο ακόμα συλλήψεις προέβη την Παρασκευή 25/10 η βρετανική αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση θανάτου των 39 Κινέζων υπηκόων που εντοπίστηκαν σε φορτηγό ψυγείο Έσεξ.


Πρόκειται για έναν 38χρονο άνδρα και μία 38χρονη γυναίκα από το Γουόρινγκτον της βόρειας Αγγλίας, που κρατούνται ως ύποπτοι διακίνησης ανθρώπων και για διάπραξη 39 ανθρωποκτονιών.

Εντός της ημέρας εκπνέει το πρόσθετο 24ωρο που έχει εξασφαλίσει η αστυνομία για να ανακρίνει τον 25χρονο οδηγό του φορτηγού Μο Ρόμπινσον ο οποίος φέρεται να λιποθύμησε μόλις αντίκρυσε τα πτώματα

Οι συλληφθέντες φέρονται να είναι οι δύο τελευταίοι γνωστοί ιδιοκτήτες του φορτηγού. Πρόκειται για ένα ζευγάρι, από το Γουόρινγκτον, την Τζοάνα Μάχερ και τον σύζυγό της, Τόμας.

Οι δυο τους είχαν δηλώσει στη Daily Mail ότι είχαν πουλήσει την καμπίνα του φορτηγού πριν από έναν χρόνο σε μια εταιρεία στην Ιρλανδία, αλλά η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι τους και τους συνέλαβε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE