Φιλίππου: «Έφτασε η ώρα για την Ομόνοια…»

Φιλίππου: «Έφτασε η ώρα για την Ομόνοια…»

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια παρουσιάζει…

«Η ομάδα U19 δεν είχε υποχρεώσεις την περασμένη εβδομάδα, λόγω αναβολής του αγώνα της με την ΑΕΛ, και επιστρέφει αυτό το Σάββατο στη δράση. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ολυμπιακό και στόχος είναι η πρώτη νίκη στη φετινή σεζόν.

Ο ακραίος αμυντικός της ομάδας μας, Χρίστος Φιλίππου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον αγώνα με τους «μαυροπράσινους»: «Πρόκειται για ένα ντέρμπι, γιατί και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Έφτασε η ώρα για την πρώτη μας νίκη! Είμαι βέβαιος πως θα βελτιωθούμε και μόλις έρθει η πρώτη νίκη, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες».

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο (26/10) στο «Ηλίας Πούλλος» και θα αρχίσει στις 14:30».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.