Στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου, η άτυπη τριμερής, δηλώνει ο Κυβ. Εκπρόσωπος

Στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου, η άτυπη τριμερής, δηλώνει ο Κυβ. Εκπρόσωπος

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες έχει καλέσει σε άτυπη συνάντηση τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, στις 25 Νοεμβρίου στο Βερολίνο, και η ανταπόκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη ήταν θετική.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου αναφέρει ότι «ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη στις 25 Νοεμβρίου στο Βερολίνο σε άτυπη συνάντηση, με σκοπό να συζητηθούν τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό».
 
«Η ανταπόκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν θετική», σημειώνει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE