Η απάντηση είναι το κονδύλι που πήρε η ΚΟΚ

Η απάντηση είναι το κονδύλι που πήρε η ΚΟΚ

Κάποιοι είχαν γράψει πως ο πρόεδρος της ΚΟΚ είχε πάει για διακοπές όταν είχε πάει στην Λοζάνη για να έχει συνάντηση με την FIBA.

Η απάντηση σε αυτούς που έγραψαν για διακοπές ήρθε χθες από τα γραφεία της  FIBA

H KOK κατάφερε να πάρει ένα κονδύλι  40 χιλιάδων Ευρώ από την FIBA για την Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης από το πρόγραμμα team support grand.

Tο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι από την ΔΟΕ σε συνεργασία με την FIBA . Το πρόγραμμα είναι για κάλυψη των εξόδων για ειδική προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας κάτω των 16 ετών έτσι ώστε να λάβει μέρος τον επόμενο χρόνο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το νέο ΔΣ με τον Λούη Δημητρίου στην θέση του προέδρου βλέπει και καλά κάνει της μικρές ηλικίες γιατί εκεί είναι το μέλλον της καλαθόσφαιρας  

Πανίκος Θεοδοσίου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE