Άννοιξε ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού παρά την Παρεκκλησιά

Άννοιξε ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού παρά την Παρεκκλησιά

Δόθηκε στην κυκλοφορία λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (25/10) το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, στην περιοχή Παρεκκλησιάς, που είχε κλείσει γύρω στις 20:00 το βράδυ, λόγω τροχαίας σύγκρουσης.
 
Κλειστή ήταν η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στην οποία είχαν ακινητοποιηθεί τα δύο αυτοκίνητα που ενέχονταν στην τροχαία σύγκρουση, ενώ η τροχαία κυκλοφορία διοχετευόταν στην αριστερή λωρίδα πορείας.
 
Τα δύο οχήματα έχουν πλέον παραληφθεί από ρυμουλκά και η τροχαία κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά.
 
Από τη σύγκρουση δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE