Πρώτο διπλό για Σασουόλο (πρόγραμμα)

Πρώτο διπλό για Σασουόλο (πρόγραμμα)

Σημαντική νίκη σημείωσε η Σασουόλο απέναντι στην Ελλάς Βερόνα μέσα στο «Μπεντεγκόντι» με 1-0 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Serie A. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι μετά από έναν μήνα και τρεις ημέρες και η πρώτη μακριά από την έδρα της.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τζούρισιτς στο 50ο λεπτό που νίκησε τον Σιλβέστρι για να δώσει μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του, η οποία πλέον ισοβαθμεί με την αντίπαλό της στους εννέα πόντους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (25/10)

Βερόνα-Σασουόλο 0-1
(50′ Tζούρισιτς)

Σάββατο (26/10)

Λέτσε-Γιουβέντους (16:00)
Ίντερ-Πάρμα (19:00)
Τζένοα-Μπρέσια (21:45)

Κυριακή (27/10)

Μπολόνια-Σαμπντόρια (13:30)
Aταλάντα-Ουντινέζε (16:00)
Σπαλ-Νάπολι (16:00)

Τορίνο-Κάλιαρι (16:00)
Ρόμα-Μίλαν (19:00)
Φιορεντίνα-Λάτσιο (21:45)

Το πρόγραμμα της επόμενης (10ης) αγωνιστικής:

Τρίτη (29/10)

Πάρμα-Βερόνα (20:00)
Μπρέσια-Ίντερ (22:00)

Τετάρτη (30/10)

Νάπολι-Αταλάντα (20:00)
Κάλιαρι-Μπολόνια (22:00)
Γιουβέντους-Τζένοα (22:00)
Λάτσιο-Τορίνο (22:00)
Σαμπντόρια-Λέτσε (22:00)
Σασουόλο-Φιορεντίνα (22:00)
Ουντινέζε-Ρόμα (22:00)

Πέμπτη (31/10)

Μίλαν-Σπαλ (22:00)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE