Πυρκαγιά σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας - 200 θαμώνες μέσα

Πυρκαγιά σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας - 200 θαμώνες μέσα

Πυρκαγιά, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/10) σε υπόγειο κλαμπ στην οδό Πανεπιστημίου 10, στο κέντρο της Αθήνας.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από δύναμη της πυροσβεστικής, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές στο χώρο. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος ανέφεραν στην πυροσβεστική, την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά βρίσκονταν στον χώρο περίπου 200 άνθρωποι, οι οποίοι όμως μπόρεσαν να απομακρυνθούν έγκαιρα.

Στο σημείο βρέθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα γραφείο εντός του κλαμπ, το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Οι εκτιμήσεις είναι ότι προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο που μπορεί να ξέχασε ο τελευταίος που μπήκε στο γραφείο, βραχυκύκλωμα ή άλλη τυχαία αιτία, αλλά θα γίνει το Σάββατο (26/10) πιο προσεκτική έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE