To μοντέλο που έκλεψε την παράσταση στο Γιουβέντους-Λοκομοτίβ – Το ΒΙΝΤΕΟ που έγινε… VIRAL!

To μοντέλο που έκλεψε την παράσταση στο Γιουβέντους-Λοκομοτίβ – Το ΒΙΝΤΕΟ που έγινε… VIRAL!

Η Νικόλε Φεραγκάμο πήγε στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη της Γιουβέντους κόντρα στην Λοκομοτίβ και είδε τη δημοτικότητά της να εκτοξεύεται λόγω ενός video που έγινε – δικαίως- viral!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πέτυχε δύο γκολ μέσα σε διάστημα 149 δευτερολέπτων το βράδυ της Τετάρτης και έγινε ο ήρωας της Γιουβέντους στο χορτάρι του «Allianz Stadium», υπογράφοντας την ανατροπή της βέκια σινιόρα απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας (2-1) για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Την ώρα ωστόσο που ο Αργεντινός μάγευε στο χορτάρι, ένα άλλο πρόσωπο, γένους θηλυκού αυτή τη φορά, έκανε θραύση στις εξέδρες: η Νικόλε Φεραγκάμο.

Το 24χρονο μοντέλο πήγε στο γήπεδο για να δει διά ζώσης την αγαπημένη της Γιουβέντους και κάποια στιγμή τη συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός, προκαλώντας… αναστάτωση στο σπίπερ του γερμανικού «Sky Sports» κατά τη διάρκεια της περιγραφής του αγώνα.

«Ουιιιιιιιι, παύση», ήταν το επιφώνημα θαυμασμού του σπίκερ, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο video να γίνει viral μέσω των social media και να «υποχρεώνει» το πανέμορφο μοντέλο να το δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Uiuiuiuiui PAUSE!!! 😂😂😜 Juventus-Lokomotiv Mosca 2-1 #juventus #stadium #allianzstadium #football #juve #smile @skysport @skysportde

A post shared by Nicole Ferragamo (@nicoleferragamo) on

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE