ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη της 17χρονης Ελευθερίας Κουφού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη της 17χρονης Ελευθερίας Κουφού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από σήμερα το απόγευμα, από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η Ελευθερία Κουφού, 17 ετών.


Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.55 μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με μακριά καστανόξανθα μαλλιά. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE