Κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Κύπρο - Έντονα φαινόμενα στην Λευκωσία προκαλούν προβλήματα - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Κύπρο - Έντονα φαινόμενα στην Λευκωσία προκαλούν προβλήματα - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχεδόν σε όλο το νησί, επικρατεί κακοκαιρία, από το μεσημέρι της Κυριακής (27/10) και μετά.

Ωστόσο, τα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα, παρατηρούνται σε περιοχές της Λευκωσίας, όπου σημειώνεται έντονη καταιγίδα και χαλαζόπτωση, ενώ παρατηρούνται και ισχυροί άνεμοι.

Ήδη, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, είναι περιορισμένη η ορατότητα λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Όπως θα δείτε στα πιο κάτω βίντεο και φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα social media από πολίτες (σ.σ. στην ομάδα Καιρόφιλοι Κύπρου), κακοκαιρία επικρατεί σε διάφορες περιοχές του νησιού, ωστόσο στην πρωτεύουσα τα φαινόμενα είναι έντονα.

Μάλιστα, στον Στρόβολο, Αγλαντζιά και Λατσιά, όπως θα δείτε, έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι λόγω της έντονης και παρατεταμένης βροχόπτωσης.

Σε δρόμο στον Στρόβολο μάλιστα, η συσσώρευση του νερού είναι τόσο μεγάλη που καλύπτει μέρος των οχημάτων.

- Αυγόρου

-Κυπερούντα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE