ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ: 12χρονος ήταν μαζί με τους δύο κυνηγούς – Κρύφτηκαν κάτω από δέντρο λόγω κακοκαιρίας

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ: 12χρονος ήταν μαζί με τους δύο κυνηγούς – Κρύφτηκαν κάτω από δέντρο λόγω κακοκαιρίας

Μαζί με τον 20χρονο και τον 61χρονο που τραυματίστηκαν από κεραυνό, βρισκόταν και ένα παιδί 12 ετών.

Ο 12χρονος είναι αδελφός του 20χρονου, ενώ ο 61χρονος είναι θείος των δύο.

Και οι τρεις μαζί, μετέβησαν στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου την Κυριακή (27/10) για κυνήγι.

Σε κάποια στιγμή, ξέσπασε καταιγίδα και τα τρία πρόσωπα, θέλοντας να προστατευθούν από τις βροχές, στάθηκαν κάτω από δέντρο, το οποίο λίγο αργότερα κτύπησε κεραυνός.

Ο 20χρονος και ο 61χρονος τραυματίστηκαν, ενώ ο 12χρονος ευτυχώς, όχι.

Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ο 61χρονος θείος του, είναι εκτός κινδύνου.

Ο 61χρονος υπέστη εγκαύματα στο σώμα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE