Ο Στυλιανού παραμένει στο Βέλγιο

Ο Στυλιανού παραμένει στο Βέλγιο

Ο διεθνής αμυντικός του Απόλλωνα δεν θα επιστρέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Κύπρο, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με το Βέλγιο.

Ο άτυχος Στυλιανού, ένιωσε ενοχλήσεις σε παλαιό του τραύμα, κατά την διάρκεια προπόνησης της Εθνικής μας στο Βέλγιο. Ο Απόλλωνας αποφάσισε όπως ο ποδοσφαιριστής του παραμείνει στις Βρυξέλλες για ακόμη 4-5 μέρες, ώστε να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

Αργότερα θα επιστρέψει στο νησί μας και θα γίνει γνωστό πότε θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στην διάθεση του Ιοάν Αντόνε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE