Το έριξε στο… ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ο αγανακτισμένος Φάνου: «Κάναμε τραγική εμφάνιση, πετυχαίνοντας μόνο έξι γκολ»!

Το έριξε στο… ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ο αγανακτισμένος Φάνου: «Κάναμε τραγική εμφάνιση, πετυχαίνοντας μόνο έξι γκολ»!

Δείτε τι δήλωσε στην Primetel μετά το τέλος του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΕΝΠ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Παραλιμνίτικης ομάδας, Κωνσταντίνος Φάνου.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι η εμφάνιση μας ήταν τραγική, πετύχαμε μόνο έξι γκολ και πρέπει να δούμε τα δικά μας θέματα, δεν αφήνουμε καμία αιχμή για την ΑΕΚ. Έχουμε παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο μας.

Ότι και να πω, θα περάσουν αυτά που πρέπει. Εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε ότι έχουμε κάκιστη ομάδα όπως λένε πολλοί, και όλα τα λάθη αφορούν τη δική μας ομάδα. Δεν λέμε για τη διαιτησία, δεν συζητάμε για τη διαιτησία, γιατί δεν αλλάζει οτιδήποτε.

Αυτή τη φορά φταίνε οι παίκτες και πρέπει να δοκιμάσουμε διάφορα, γιατί είναι η έβδομη αγωνιστική που οι παίκτες μας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν κάποιες καταστάσεις.

Συνεχίζουμε να λέμε ότι έχουμε πρόβλημα στα αποδυτήρια, ότι έχουμε τη χειρότερη ομάδα, είμαστε πρώτο φαβορί για διαβάθμιση, τα διαβάζουμε και ο θεός βοηθός.

Αντιδράσαμε ξανά, δεν έγινε τίποτα. Δεν θέλουμε να προσβάλουμε οποιονδήποτε, φτάνει με τις αντιδράσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE