«Καθάρισε» στο δεύτερο η Σεβίλλη και πέρασε τη Ρεάλ!

«Καθάρισε» στο δεύτερο η Σεβίλλη και πέρασε τη Ρεάλ!

Η Σεβίλλη με 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 2-0 της Χετάφε και ανέβηκε στην 5η θέση, αφήνοντας πίσω της την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Σεβίλλη πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στην αξιόμαχη για ένα ημίχρονο Χετάφε και ανέβηκε στην 5η θέση της Πριμέρα.

Οι γηπεδούχοι από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα είχαν την κατοχή, με την Χετάφε να έχει κλειστεί καλά πίσω και να δυσκολεύει ιδιαίτερα την Σεβίλλη. Η πρώτη σημαντική φάση για τη Σεβίλλη ήρθε στο 31ο λεπτό του αγώνα με τον Νολίτο, αλλά το σουτ του έβγαλε με επιτυχία ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0. Και στην αρχή του δεύτερου η Σεβίλλη δυσκολεύτηκε να λύσει τον… γόρδιο δεσμό, τον οποίο τελικά «ξεμπέρδεψε» στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο πλασέ του Τσιτσαρίτο.

To ματς «κλείδωσαν» οι γηπεδούχοι στο 78΄ του αγώνα με τον Οκάμπος να κάνει το 2-0 με την πρώτη του τελική στον αγώνα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE