ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονισμός από τον τραυματισμό του Μιχάλη που κατέληξε στην εντατική - Το όπλο του 'τράβηξε' πάνω του τον κεραυνό -ΧΑΡΤΗΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονισμός από τον τραυματισμό του Μιχάλη που κατέληξε στην εντατική - Το όπλο του 'τράβηξε' πάνω του τον κεραυνό -ΧΑΡΤΗΣ

Με ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν αμαυρώθηκε η πρώτη κυνηγετική περίοδος επιδημητικού θηράματος, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 20χρονο Μιχάλη από τη Μονή. Ο νεαρός μαζί με τον 61χρονο θείο του Νεόφυτο και τον 12χρονο αδελφό του βγήκαν για κυνήγι πολύ κοντά στις περιοχές τους, μιάς και ο καιρός παρά τις προειδοποιείς των μετεωρολόγων για ακραία καιρικά φαινόμενα ακόμη έδειχνε καλός.

Ωστόσο, όπως ανέφερε, στενός φίλος της οικογένειας, ξαφνικά ξέσπασε καταιγίδα και οι τρεις ενώ έτρεχαν, με σκοπό να επιστρέψουν στο σπίτι του θείου που απείχε από το σημείο όπου βρίσκονταν περίπου εκατόν μέτρα, για να προφυλαχθούν από τις βροχές έγινε το κακό, τους κτύπησε κεραυνός. Eίπε επίσης ότι τα κινητά τους διαλύθηκαν. 

Σύμφωνα με όσα είπε τα κυνηγετικά όπλα που κρατούσαν, 20χρονος και 61χρονος, καθώς είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, που είναι καλός αγωγός της ενέργειας, “τράβηξε” πάνω τους την ενέργεια από την ηλεκτρική εκκένωση.

Οι δυο τους αμέσως σωριάστηκαν στο έδαφος. Για κακή του τύχη όμως ο Μιχάλης ενώ έπεφτε κτύπησε με το κεφάλι πάνω σε πέτρα.

Ο 12χρονος σοκαρισμένος βλέποντας τον αδελφό και το θείο του σωριασμένους κατά γης, έτρεξε στο σπίτι και φώναξε τη θεία του.

Στο σημείο πρώτοι και υπό τις υποδείξεις του ανήλικου, έφθασαν η θεία και ο γιος της. Ήταν κοντά τους μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

*Στο πιο πάνω χάρτη η περίοχη Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου όπου σημειώθηκε το επεισόδιο

Εσπευσμένα λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα για τη ζωή του.

Η κοινότητα Μονής είναι συγκλονισμένη. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για το νεαρό. Τον χαρακτηρίζουν έναν άριστο νέο με ήθος και αρχές, προερχόμενο από μία εξαιρετική οικογένεια. Αφού πρώτα ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στη Μονάδα Καταδρομών, εισήλθε σε πανεπιστήμιο για σπουδές. Η μητέρα του είχε περιπέτειες υγείας και ο πατέρας του είχε εργατικό ατύχημα που του άφησε μόνιμη βλάβη. Οι συγχωριανοί τους δεν μπορούν να πιστέψουν την κακή τύχη που τους κατατρέχει και είναι στο πλευρό τους αυτές τις δύσκολες ώρες.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE