ΠΑΦΟΣ: Μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή - Δύο άτομα στο νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή - Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 19:00, στο κέντρο της Πάφου, στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο επιβαίνοντες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η κατάσταση της υγείας τους. 

Εξαιτίας της σύγκρουσης, αριθμός επιβατών εγκλωβίστηκαν στα οχήματα με αποτέλεσμα να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό τους

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE