Θα μετρήσουν κυρίως οι αντοχές

Θα μετρήσουν κυρίως οι αντοχές

Η παρουσία στην κορυφή της βαθμολογίας είναι κάτι που έχει σκορπίσει ικανοποίηση στον Απόλλωνα, όμως ξέρουν όλοι στο «γαλάζιο» στρατόπεδο πως η συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη.

Διεκδικώντας τον τίτλο με μια ομάδα που κουβαλά μεγάλη εμπειρία όπως είναι το ΑΠΟΕΛ, η ομάδα της Λεμεσού δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Ο Ιοάν Αντόνε προσπαθεί να αξιοποιήσει το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για να βελτιώσει την ομάδα του σε κάποιους τομείς και προσδοκεί σε καλύτερες εμφανίσεις. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα θα μετρήσουν κυρίως οι αντοχές της κάθε ομάδας και ο Απόλλωνας έχει σπουδαίες μονάδες που μπορούν να τον οδηγήσουν στον τίτλο.

Επόμενος αντίπαλος για τον Απόλλωνα είναι η Ανόρθωση στον αγώνα που θα γίνει το Σάββατο στο Τσίρειο. Είναι εκτός ο τραυματίας Μάριος Στυλιανού ο οποίο παραμένει στις Βρυξέλες για αποθεραπεία και οι επίσης τραυματίες Αντράντε και Βασιλείου. Ο Ρομπέρ επιστρέφει και περιμένει ο προπονητής του Απόλλωνα ότι θα ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE