Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εμφανίσεις Χατζηγιάννη-Μακεδόνα στη Λάρνακα

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εμφανίσεις Χατζηγιάννη-Μακεδόνα στη Λάρνακα

Με το «ένας κόμπος η χαρά μου, κι όμως αν θα 'ρθείς στάλα-στάλα θα στη δώσω, για να δροσιστείς», καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους στο Radisson Blu Hotel Larnaca οι Μιχάλης Χατζηγιάννης και Κώστας Μακεδόνας στις 27 και 28 Οκτωβρίου.

Ο Κώστας Μακεδόνας, ένας από τους πιο σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες συνάντησε στην Κύπρο τον αγαπημένο ερμηνευτή Μιχάλη Χατζηγιάννη και μαζί ταξίδεψαν όλους όσους βρέθηκαν στον 16ο όροφο του Radisson Blu Hotel Larnaca με τις φωνές και τα τραγούδια τους.

Δεν φεύγω, είναι επικίνδυνα εδώ, σαϊτιά, μόνο μια φορά, το ποδήλατό μου, ήταν μερικά από τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι δύο καλλιτέχνες που ξεσήκωσαν το κοινό.

Οι εμφανίσεις Χατζηγιάννη-Μακεδόνα στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και ήταν μια όμορφη  μουσική συνάντηση  με πολύ κέφι και διασκέδαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE