Έσωσε την παρτίδα στο 90′

Έσωσε την παρτίδα στο 90′

Έμεινε όρθιος στις Σέρρες και παρέμεινε φαβορί ο ΝΠΣ Βόλος.

Ο Πανσερραϊκός στρίμωξε την ομάδα της Μαγνησίας, παρότι χωρίζουν δύο κατηγορίες τους δύο «μονομάχους», αλλά με ωραίο γκολ του Τσαούση στο 90’, οι φιλοξενούμενοι πήραν 1-1 και απέκτησαν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό για την 5η φάση του Κυπέλλου. Το σκορ είχε ανοίξει στο 70’ ο Γιανναράκης με άπιαστη κεφαλιά.

Οι δύο αντίπαλοι, οι οποίοι θα λύσουν τις διαφορές τους στη δεύτερη αναμέτρηση, είχαν από ένα δοκάρι μέχρι το 16’. Ο Χουάν Φεράντο αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετά από τα βασικά του «εργαλεία», αλλά η ομάδα του ήταν συνολικά ανώτερη.

Τα «λιοντάρια» άγγιξαν το γκολ στο 8’ με τον Κασμερίδη να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά από κοντά, ενώ στο 16’ ο Μάντζης έκλεψε την μπάλα και επιδίωξε να «κρεμάσει» τον Γιαννακίδη, αλλά σταμάτησε στο άλλο οριζόντιο -αυτήν τη φορά- δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στη συνέχεια δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με τον Μουνίθ να στέλνει την μπάλα λίγο έξω έπειτα από τη σέντρα του Λύρατζη, ενώ στο 65′ ο Τσαούσης προσπάθησε να μπουκάρει στην περιοχή, αλλά ο Γιαννακίδης βγήκε και μάζεψε.

Λίγο μετά οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0, όταν ο Κόντσι εκτέλεσε φάουλ και ο Γιανναράκης σκόραρε με πολύ ωραία κεφαλιά. Ο τελευταίος λόγος άνηκε στον Τσαούση, που με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ στην αντίθετη γωνία ισοφάρισε.

Πανσερραϊκός (Άγγελος Διγκόζης): Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Πτηνόπουλος, Ψάλτης, Γκούρτσας, Κόντσι, Πέτρου.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Λύρατζης, Τσίκα, Μήτογλου, Τσαούσης, Μαξ, Ατιγιάτ, Κυζιρίδης, Μουνίθ, Ηλιόπουλος, Μάντζης

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα είπε με τον Πρωθυπουργό της Κίνας - Εκτίμηση για στρατηγική σχέση και στήριξη στο Κυπριακό

ΠτΔ: Τα είπε με τον Πρωθυπουργό της Κίνας - Εκτίμηση για στρατηγική σχέση και στήριξη στο Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, στη Νέα Υόρκη, συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Επικεφαλής του Κρατικού Συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Li Qiang, κατά τη διάρκεια της οποίας επαναβεβαίωσαν το πολύ καλό επίπεδο των διμερών σχέσεων και εξέφρασαν τη κοινή τους βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας των δύο χωρών, με έμφαση στους τομείς των επενδύσεων, του εμπορίου, της ναυτιλίας, του τουρισμού, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE