ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Σκάουτερ ομάδας από Ελλάδα είδε το ντέρμπι της Λεμεσού – Ποιον παίκτη έβαλε στο στόχαστρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Σκάουτερ ομάδας από Ελλάδα είδε το ντέρμπι της Λεμεσού – Ποιον παίκτη έβαλε στο στόχαστρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Την Κυριακή έγινε στη Λεμεσό το τοπικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Α΄ Κατηγορίας μεταξύ ΑΕΛ και Άρη, με τους γαλαζοκίτρινους να κερδίζουν με 2-1.

Ένας εκ των θεατών του παιχνιδιού ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του Themasports.com , στέλεχος ομάδας της Σούπερ Λιγκ 2 της Ελλάδας.

Ο παίκτης που τράβηξε την προσοχή, το βλέμμα του αξιωματούχου της ομάδας από την Ελλάδα δεν ήταν άλλος από τον σκόρερ του γκολ του Άρη, Ραφαήλ Μιχαήλ.  Θυμίζουμε ότι ο Μιχαήλ στο παρελθόν είχε πέρασμα από τα γήπεδα της Ελλάδας και συγκεκριμένα ήταν στην ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού.

Όπως πληροφορούμαστε ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ 2 της Ελλάδας έχουν επιδείξει κάποιο ενδιαφέρον για τον Μιχαήλ στο παρελθόν, κάποιες, μάλιστα, τον έχουν στο στόχαστρο τους, με κάποια ομάδα να στέλνει την περασμένη Κυριακή άνθρωπο της στη Λεμεσό για να δει τον παίκτη από κοντά.

Σε ότι αφορά το προχθεσινό παιχνίδι που έγινε στη Λεμεσό, πέρα από το γκολ, ο Μιχαήλ ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου με τον «κατάσκοπο» της ομάδας από τη Σούπερ Λιγκ 2 της Ελλάδας να παίρνει αρκετές σημειώσεις για τον Κύπριο επιθετικό.  Μάλιστα δε, δεν αποκλείεται, εάν υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον, να προκύψει και κάποια εξέλιξη τον ερχόμενο Ιανουάριο, ή εάν όχι, τότε το ερχόμενο καλοκαίρι, για να πάει εκ νέου στην Ελλάδα να συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχαήλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

BEST OF TOTHEMAONLINE