Δέσποινα Βανδή… η μεγάλη επιστροφή!

Δέσποινα Βανδή… η μεγάλη επιστροφή!

Με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο «Acro» θα βλέπουμε φέτος την Δέσποινα Βανδή!

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με τον ανατρεπτικό Νίνο και τον ταλαντούχο Γιώργο Παπαδόπουλο, από τις αρχές Δεκεμβρίου, στην «καρδιά» της Αθήνας, σε ένα πρόγραμμα με concept του Φωκά Ευαγγελινού.

Και οι τρεις καλλιτέχνες, που ανήκουν στο δυναμικό της Panik Records, έχουν χαράξει τη δική τους ξεχωριστή και επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία.

Θυμίζουμε ότι η Δέσποινα Βανδή, μετά το τραγικό γεγονός με τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, πριν την πρεμιέρα τους, επέλεξε να συμμετέχει περισσότερα musical και άλλες παραστάσεις παρά να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά, ωστόσο φαίνεται ότι το 2020… την περιμένει!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE