Καθ΄οδόν προς το Κίεβο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Καθ΄οδόν προς το Κίεβο είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για επίσκεψη εργασίας ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία.
Της Χριστιάνας Τσαγγάρη
Ο μαθητής της Γ΄Λυκείου, Χάρης Τεκκής, ο οποίος θα ήταν και σημαιοφόρος στην παρέλαση πήρε το λάβαρο με τη γαλανόλευκη σημαία και με κάθε σοβαρότητα και περηφάνια βγήκε στους δρόμους της γειτονιάς του στην περιοχή Κρασά στην Αραδίππου και τίμησε τους ήρωες της 28ης Οκτωβρίου.
Μαζί με τη βοήθεια της αδελφής του και των γονιών του έστησαν μάλιστα και μικροφωνικό που του έδινε το ρυθμό.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αλαλούμ με τη διεξαγωγή των παρελάσων -Τις ακύρωσε το Υπ. Παιδείας, κανονικά σε Λεμεσό, Πάφο και Παραλίμνι
Η αδελφή του όπως βλέπετε και στο πιο κάτω βίντεο πήρε το ρόλο των επισήμων, και αντί σε εξέδρα ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο. Η μητέρα του κάλυψε το γεγονός με τη βιντεοκάμερα του κινητού της και ο πατέρας του έστεκε και τον παρακολουθούσε συγκινημένος.
Όπως δηλώνει η οικογένεια ήταν μία αυθόρμητη κίνηση για να τιμήσουν τους ήρωες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




