ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καθάρισε» την πρόκριση από… νωρίς ο Παναθηναϊκός!

«Καθάρισε» την πρόκριση από… νωρίς ο Παναθηναϊκός!

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μπροστάρη τον Μπουζούκη, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-1 την Παναχαϊκή που έμεινε με 10, βάζοντας… βάσεις πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου, στο ντεμπούτο του Φάουστο.

Βάσεις πρόκρισης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έβαλε στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε της Παναχαϊκής με 3-1, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την πέμπτη φάση της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα «ξεμπούκωσε» και επιθετικά, αλλά… έφτιαξε λίγο κι την ψυχολογία του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «τριφύλλι» ήταν ο Μπουζούκης, που πέτυχε το 0-1 στο 26’ και άνοιξε λογαριασμό για φέτος, ενώ «σέρβιρε» το 0-2 στον Μακέντα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και ήταν γενικώς… μέσα σ‘ όλα, μέχρι να αντικατασταθεί!

Οι Αχαιοί μείωσαν προσωρινά σε 1-2, με τον Μωραΐτη στο 64ο λεπτό, διάστημα στο οποίο ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους, αλλά μέσα σε ένα λεπτό η αποβολή του Ρουγκάλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η κεφαλιά του Κουρμπέλη, στην επόμενη φάση, τελείωσαν… πρόωρα το ματς…

Στα αξιοσημείωτα και το ντεμπούτο του Φάουστο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς πέρασε αλλαγή στην επανάληψη, αμέσως μετά το γκολ της Παναχαϊκής, χωρίς να γίνει πάντως ιδιαίτερα αισθητός αλλά κι η ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί και των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναχαϊκή (4-2-3-1): Καπούταγλης, Πολίμος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (77’ Μαυριας), Κολ (74’ Λινάρδος), Σιατραβάνης (86’ Μασούρας), Μωραΐτης.

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (74’ Περέα), Δώνης, Μπουζούκης (65’ Φάουστο), Κολοβός, Μολό, Μακέντα (79’ Σέχου).

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top