Ποινή αφαίρεσης βαθμών σε ομάδες Α΄ και Γ΄ κατηγορίας – Η… δεύτερη ευκαιρία που έχουν

Ποινή αφαίρεσης βαθμών σε ομάδες Α΄ και Γ΄ κατηγορίας – Η… δεύτερη ευκαιρία που έχουν

Με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών αλλά με… αστερίσκο, τιμώρησε την Πάφο και την ΠΑΕΕΚ ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από την μακροσκελή ανακοίνωση:

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΥ FC γιατί παρέλειψε να πληρώσει  χρηματική ποινή  €4000=  που  επιβλήθηκε στο σωματείο της στις 11.09.2019 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2019-2020 ΠΑΦΟΣ F C – ΑΕΚ Λάρνακας /30.08.2019 (2η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας γιατί παρέλειψε να πληρώσει  χρηματική ποινή  €300=  που  επιβλήθηκε στο σωματείο της στις 16.09.2019 από την Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών στην υπόθεση με αριθμό 06/2018 Διαφορά Robert Stambolziev Vs ΠΑΕΕΚ Κερύνειας αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE