ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού θα διεξάγονται την 31/10 και 2/11

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού θα διεξάγονται την 31/10 και 2/11

Εργασίες θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από τις 9 το πρωί, μέχρι και τις 12 το μεσημέρι, της Πέμπτη 31/10.

 
Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των εργασιών θα παραμένει κλειστό τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στην περιοχή Πεντάσχοινου και η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου.
 
Οι εργασίες θα διεξάγονται στην κεντρική νησίδα του δρόμου.
 
Επίσης, εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού θα διεξάγονται και το ερχόμενο Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, από τις 6.00 μέχρι και τις 8.00 το πρωί, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου στο ύψος της Κοινότητας Μαρί και του Ηλεκτροπαραγωγικού Σταθμού Βασιλικού.
 
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει κατά διαστήματα, για μερικά λεπτά, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις, προς Λευκωσία και προς Λεμεσό.
 
Τις εργασίες θα διεξάγει η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, για αφαίρεση εναέριου καλωδίου ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο διασταυρώνει τον αυτοκινητόδρομο.
 
Η Αστυνομία προτρέπει τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και τους καλεί να συμμορφώνονται στην προσωρινή σήμανση τροχαίας και στις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, που θα βρίσκονται στα σημεία διεξαγωγής των εργασιών για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και για παροχή βοήθειας προς το κοινό.
 
Τέλος, η Αστυνομία συστήνει στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.   

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top