Τμ. Μετεωρολογίας: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Τμ. Μετεωρολογίας: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη (31/10)ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα παρατηρούνται είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (1/11), διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με αυξημένη συννεφιά, η οποία από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσει, μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες.

Το Σαββατοκυρίακο (2-3/11), ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, ενώ το Σαββατοκυρίακο θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE