Βόμβα Κλοπ: «Δεν θα κατέβει στο παιχνίδι η Λίβερπουλ αν…»

Βόμβα Κλοπ: «Δεν θα κατέβει στο παιχνίδι η Λίβερπουλ αν…»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έριξε… βόμβα! Ο προπονητής της Λίβερπουλ, μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ, ξεκαθάρισε ότι αν δεν βρεθεί λύση με τις ημερομηνίες η ομάδα του δεν θα… κατέβει στο επόμενο ματς του Carabao Cup.

Ο Γιούργκεν Κλοπ άστραψε και βρόντηξε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ απείλησε ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στην επόμενη φάση του Carabao Cup.

Τα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 16 Δεκεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία η Λίβερπουλ αγωνίζεται στο Κατάρ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Εάν δεν βρουν ημερομηνία για εμάς, σωστή, και όχι πριν από τις 3:00 τα Χριστούγεννα, τότε δεν θα παίξουμε. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε αυτά. Εάν έχουν μία λίστα αγώνων που μία ομάδα δεν μπορεί να συμμετέχει σε όλα τα ματς, τότε πρέπει να σκεφτούν τη λίστα. Ελπίζω ν’ αρχίσει τώρα. Αυτό πιστεύω πως είναι το δίκαιο. Είναι ολοφάνερο το πρόβλημα τώρα. Δεν θα γίνουμε εμείς θύματα του προβλήματος».

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερο επιβαρυμένο για την Λίβερπουλ τον Δεκέμβριο, μιας και αναμένεται να δώσει 6-7 παιχνίδια!

«Παίξαμε και θέλαμε να κερδίσουμε. Το κάναμε. Εάν δεν βρουν ημερομηνία για την επόμενη φάση, εμείς δεν θα κατεβούμε στον επόμενο γύρο και ο αντίπαλος μας ας περάσει έτσι ή ας παίξει η Άρσεναλ. Πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι της Premier League έβλεπαν το ματς στην τηλεόραση και ήλπιζαν ότι η Άρσεναλ μπορεί να το κάνει. Συγγνώμη..»

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE