Παρά την εντυπωσιακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα άλλαξε προπονητή

Παρά την εντυπωσιακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα άλλαξε προπονητή

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Γυναικών με δυο νίκες σε δυο αγώνες ωστόσο μετά τον αγώνα της Τρίτης με το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Ο Ελλαδίτης κόουτς Θανάσης Κατσιγιάννης που ανέλαβε την ομάδα από την περσινή χρονιά αποτελεί παρελθόν, αφού υπέβαλε την παραίτησή του που έγινε αποδεκτή. Μαζί του αποχώρησαν τόσο ο βοηθός προπονητή όσο και ο γυμναστής.

Νέος τεχνικός είναι ο πολύπειρος προπονητής Κώστας Παναγίδης. Ο κ. Παναγίδης με μεγάλη θητεία στις Εθνικές ομάδες αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός τεχνικός ωστόσο δεν αποκλείεται να παραμείνει μέχρι το φινάλε της σεζόν. Η Ολυμπιάδα βρήκε ήδη και βοηθό προπονητή, ενώ ψάχνει γυμναστή.

Ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Άνδρος Μιχαηλίδης ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι το συμβούλιο εμπιστεύεται τον κ. Παναγίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ικανό να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες και στην υλοποίηση των πρωταγωνιστικών στόχων που έθεσε φέτος.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE