ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: «Στήνεται» η Παραμυθούπολη – Πότε ανοίγει τις πόρτες της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: «Στήνεται» η Παραμυθούπολη – Πότε ανοίγει τις πόρτες της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άρχισαν οι εργασίες στο οικόπεδο όπου στεγάζεται τα τελευταία χρόνια η Παραμυθούπολη.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Ετοιμάζεται να φορέσει νωρίς και φέτος τα γιορτινά της η πρωτεύουσα.

Τοποθετήθηκαν ήδη τα πρώτα παιχνίδια του λούνα παρκ στην Παραμυθούπολη της οποίας μικροί και μεγάλοι περιμένουν να ανοίξουν οι πόρτες.

Σύμφωνα με ενημέρωση της οποίας έτυχε το ThemaOnline, τις πόρτες της αναμένεται να ανοίξει στις 15 Νοεμβρίου, ωστόσο τα επίσημα εγκαίνια προγραμματίζονται για τις 22 Νοεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο, στην Παραμυθούπολη αναμένεται να φιλοξενηθούν αρκετές εκδηλώσεις, ώστε να προσφέρει στον κόσμο μαγικά Χριστούγεννα.

Στα εγκαίνια, αναμένεται να παρευρεθεί καλλιτέχνης – έκπληξη από την Ελλάδα, για να διασκεδάσει μαζί με τον κόσμο που θα είναι εκεί.

Σημειώνεται ότι η Παραμυθούπολη θα λειτουργεί μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2020.

Θυμίζουμε ότι το λούνα παρκ, στεγάζεται σε οικόπεδο στην συμβολή των λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE