Oλοκληρώνει τον κύκλο της διερεύνησης o Παναγιώτης Kαλλής

Oλοκληρώνει τον κύκλο της διερεύνησης o Παναγιώτης Kαλλής

Σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση της λήψης των καταθέσεων ο ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής Παναγιώτης Καλλής θα επιδώσει στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Κώστα Κληρίδη το πόρισμά του αναφορικά με κατ` ισχυρισμόν δωροδοκία του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ έγκυρες πηγές, ο κ. Καλλής αύριο ολοκληρώνει τον κύκλο της διερεύνησης με τη λήψη μίας ή δύο καταθέσεων, ενώ μετά το πέρας της διαδικασίας θα εξεταστεί κατά πόσον θα χρειαστούν συμπληρωματικές καταθέσεις.

«Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη των καταθέσεων, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υποβληθεί η έκθεση», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, διευκρινίζοντας ότι από τις δέκα μέρες που δόθηκαν αρχικά οι τρεις ήταν μη εργάσιμες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γενικός Εισαγγελέας ανακοίνωσε την παραχώρηση παράτασης στη διαδικασία μέχρι τις 14 Απριλίου, επικαλούμενος το ογκώδες μαρτυρικό υλικό που έχει συλλέξει μέχρι σήμερα ο ανακριτής, αλλά και τις αργίες που έχουν μεσολαβήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE