Ο Γκουτέρες θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη

Ο Γκουτέρες θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, για την 6η Διάσκεψη Διαμεσολάβησης, αναμένεται να έχει την Παρασκευή 1/10 συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΓΓ, Φερχάν Χακ.

Την Πέμπτη 31/10 ο κ. Γκουτέρες μίλησε στην εναρκτήρια συνεδρίαση της διάσκεψης, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Παράλληλα, αναμενόταν να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Υψηλού Επιπέδου Επιτροπής Διαμεσολάβησης, που έχει συσταθεί για να βοηθά τα Ηνωμένα Έθνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE