Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Θεμπάγιος! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Θεμπάγιος! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Για το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Λίβερπουλ ζήτησε συγγνώμη ο Ντάνι Θεμπάγιος από τον κόσμο της Άρσεναλ.

Ο άσος της Άρσεναλ, Ντάνι Θεμπάγιος, με ανάρτησή του στο twitter, ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους των «κανονιέρηδων», επειδή έχασε το πέναλτι στον χθεσινό αγώνα των «16» του Carabao Cup κόντρα στη Λίβερπουλ, που κόστισε και τον αποκλεισμό της ομάδας του απο τα προημιτελικά.

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να προσπαθώ και δεν θα κρυφτώ ποτέ πίσω από ένα λάθος μου. Αν μου δίνεται σήμερα η ευκαιρία, θα ήθελα να αναλάβω την ευθύνη. Λυπάμαι για τους υποστηρικτές μου, αλλά θέλω να ξέρετε πως θα δώσω την ψυχή μου για αυτή την ομάδα», έγραψε ο 23χρονος Ισπανός μέσος.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με ταχύτητα προχωρά η στήριξη των πυρόπληκτων - Άμεσες καταβολές, επιδόματα και έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές

Με ταχύτητα προχωρά η στήριξη των πυρόπληκτων - Άμεσες καταβολές, επιδόματα και έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές

Η ταχύτητα στην υλοποίηση των μέτρων στήριξης αποτελεί κρίσιμο δείκτη όχι μόνο της ανταπόκρισης του κρατικού μηχανισμού αλλά και της πολιτικής βούλησης να σταθεί η Πολιτεία στο πλευρό των πολιτών που επλήγησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE