Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να δει άσπρη μέρα!

Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να δει άσπρη μέρα!

 

Ρεσιτάλ ατυχίας για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος από την ημέρα που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ (ο δανεισμός του δεν ανανεώθηκε, ούτε ασκήθηκε η οψιόν αγοράς του) δεν μπορεί να δει άσπρη μέρα. Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στην αναμέτρηση με την Κράσνονταρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (13 Αυγούστου), υπέστη νέα θλάση στον αγώνα της β’ ομάδας της Πόρτο απέναντι στην Ακαδέμικο ντε Βιζέου, στον οποίο χρησιμοποιήθηκε για να βρει αγωνιστικό ρυθμό στην επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αποχώρησε στο 24ο λεπτό με μυϊκό πρόβλημα και η Πόρτο ενημέρωσε ότι θα μείνει εκτός δράσης για άγνωστο ακόμα χρονικό διάστημα.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE