ΤΖΟΚΕΡ: Δεν... μάντεψε κανένας σωστά για τα λεφτά της κλήρωσης! – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Δεν... μάντεψε κανένας σωστά για τα λεφτά της κλήρωσης! – ΠΙΝΑΚΑΣ

Περισσότερα από 1.2 εκ. ευρώ μοίραζε η κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη (31/10), ωστόσο δεν βρέθηκε κανένας τυχερός για να τα βάλει στον λογαριασμό του.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (31/10) η 2066η κλήρωση του Τζόκερ η οποία μοίραζε το ποσό των 1.297.149,69.

Στην πρώτη κατηγορία δεν βρέθηκε κανένας τυχερός, έτσι σημειώθηκε τζακ – ποτ, όπως και στην δεύτερη κατηγορία, που μοίραζε το ποσό των 73.265,79 ευρώ.

Τουλάχιστον, βρέθηκαν 21 τυχεροί στην τρίτη κατηγορία που έλαβαν από 2.500 ευρώ!

Οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 3/11/2019 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε, θα μοιραστούν €1.800.000 τουλάχιστον. 

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 7,10,34,36,41 και τζόκερ το 5. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE