Ο Βουλευτής Γιώργος Παπαδόπουλος έδωσε για 3η φορά διαβεβαίωση ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής

Ο Βουλευτής Γιώργος Παπαδόπουλος έδωσε για 3η φορά διαβεβαίωση ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής

Με τη νενομισμένη διαβεβαίωση για πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους της Δημοκρατίας από τον ανακηρυχθέντα Βουλευτή της Αλληλεγγύης, Γιώργο Παπαδόπουλο άρχισε η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής την 1η Νοεμβρίου.

Ο κ. Παπαδόπουλος έδωσε για τρίτη φορά τη διαβεβαίωση του ενώπιον του νομοθετικού σώματος για την παρούσα βουλευτική θητεία, ως Αντιπρόσωπος  του Κινήματος Αλληλεγγύη στη Βουλή.
 
Αυτό κατέστη δυνατόν μετά την τροποποίηση του Συντάγματος και του εκλογικού νόμου με την οποία ρυθμίστηκε το νομικό κενό που υπήρχε για την κατανομή και απόδοση μη καταληφθείσα ή αποποιηθείσα έδρα, μετά την ανακήρυξη Βουλευτή.
 
Ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε επίσης το σώμα πως η Βουλευτής Άννα Θεολόγου ενημέρωσε τον ίδιο και αυτός σε συνέχεια το σώμα, πως η Βουλευτής εντάχθηκε στο Κίνημα «Ανεξάρτητοι» και το οποίο θα αντιπροσωπεύει στο Κοινοβούλιο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE