Εκπομπή της Κυπριακής τηλεόρασης κατέγραψε 0.3%

Εκπομπή της Κυπριακής τηλεόρασης κατέγραψε 0.3%

Η Ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ «Ευθέως», που παρουσιάζει η Γωγώ Αλεξανδρινού κατέγραψε 0.3% τηλεθέαση σύμφωνα με την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Χάμπαλη στο Facebook.

Αυτό το στοιχείο δηλώνει πως ο κόσμος γύρισε στην πλάτη στις ενημερωτικές – πολιτικές εκπομπές και προτίμησε να παρακολουθήσει σειρές μυθοπλασίας και μουσικά shows που έπαιζαν στα απέναντι κανάλια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

Η επιστολή του Χάρη Γεωργιάδη προς την Αννίτα Δημητρίου αποτελεί μια στοχευμένη πολιτική παρέμβαση, σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Η ξεκάθαρη άρνησή του να συμμετάσχει σε προεκλογική εκστρατεία υπέρ του Αβέρωφ Νεοφύτου, εφόσον ο τελευταίος εξασφαλίσει το χρίσμα για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, δεν περιορίζεται σε μια προσωπική διαφοροποίηση. Επηρεάζει τις εσωκομματικές ισορροπίες και δημιουργεί νέα δεδομένα για την επόμενη ημέρα της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE