Ακόμα μία διάκριση της Cyta ως Υπεύθυνου Οργανισμού Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Workplace well-being» των Cyprus HR Awards 2019

Ακόμα μία διάκριση της Cyta ως Υπεύθυνου Οργανισμού Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Workplace well-being»  των Cyprus HR Awards 2019

Άλλη μία σημαντική διάκριση εξασφάλισε η Cyta για τη διαχείριση του προσωπικού της το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο της πόρο, αυτή τη φορά λαμβάνοντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Workplace well-being», στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονομής των βραβείων Cyprus HR Awards 2019, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, στη Λευκωσία.

Η τελετή απονομής των βραβείων Cyprus HR Awards διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος, από τον Εκδοτικό Οίκο ΔΙΑΣ και την Boussias Communications και τελούσαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CyHMRA).

H αξιολόγηση της υποψηφιότητας της Cyta βασίστηκε στο γεγονός ότι εδώ και χρόνια, ο Οργανισμός, σεβόμενος τις αυξημένες υποχρεώσεις των εργαζομένων του, τόσο στην οικογένεια, όσο και στην εργασία τους, έχει υιοθετήσει τη φιλοσοφία εξισορρόπησης της εργασίας με την οικογένεια (work-life balance), θεσπίζοντας σχετική πολιτική. Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόστηκαν προγράμματα, όπως το ευέλικτο ωράριο, η τηλεργασία και η Τράπεζα Αλληλεγγύης Ετήσιων Αδειών. Στόχος των ενεργειών αυτών είναι η διατήρηση ψηλού βαθμού ικανοποίησης και παραγωγικότητας του προσωπικού και κατ’ επέκταση της ανταγωνιστικότητας του Οργανισμού στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον των επικοινωνιών, με τελικό αποτέλεσμα της εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και της κοινωνίας, γενικότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE