EUROVISION: Όνομα – βόμβα για εκπροσώπηση της Ελλάδας – VIDEO

EUROVISION: Όνομα – βόμβα για εκπροσώπηση της Ελλάδας –  VIDEO

Στο Ρότερνταμ θα φιλοξενηθεί ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, καθώς η ολλανδική πόλη-λιμάνι υπερίσχυσε της μοναδικής αντιπάλου του, της πόλης του Μάαστριχτ.

Η πολύ αγαπητή τραγουδίστρια, στην Ελλάδα, έχει δεχθεί επίσημη πρόταση, όχι από την ΕΡΤ αλλά από τη δισκογραφική της εταιρεία, την Heaven Music.

Πρόκειται για την Καλομοίρα, η οποία όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ, σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που δέχθηκε.

Στην εν λόγω εξέλιξη, αναφέρθηκε την Παρασκευή (1/11) η εκπομπή ‘Happy Day’.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στις ταυτόσημες απόψεις Κύπρου και Αυστρίας σε πολλούς τομείς αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, μετά από συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του κ. Στόκερ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE