ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: «Δυνατό χαρτί» ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια της η υπεράσπιση της νεαρής

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: «Δυνατό χαρτί» ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια της η υπεράσπιση της νεαρής

Συνεχίζεται ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, η υπόθεση της 19χρονης, η οποία φέρεται ψευδώς να κατήγγειλε βιασμό της από ομάδα Ισραηλινών.

Η νεαρή η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της δημόσιας βλάβης και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ενός έτους και πρόστιμα ύψους 1700 ευρώ αν βρεθεί ένοχη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Βρετανία η υπεράσπιση της νεαρής ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της ένα «δυνατό χαρτί» το οποίο μπορεί και να ανατρέψει τα δεδομένα, καθώς αναμένεται να καταθέσουν στο Δικαστήριο, γνωμάτευση από ειδικό γραφολόγο ο οποίος αποφάνθηκε πως δεν έγραψε η 19χρονη τα όσα αναφέρονταν στην κατάθεση της, αλλά κάποιο πρόσωπο που δεν έχει μητρική γλώσσα τα Αγγλικά.

Από την προηγούμενη διαδικασία, οι δικηγόροι της 19χρονης αλλά και η ίδια είχαν ισχυριστεί ότι ο Λοχίας Μάριος Χρίστου ήταν αυτός που άσκησε πιέσεις στην νεαρή, με την Βρετανίδα μάλιστα να δηλώνει ότι σκέφτηκε πως ο λοχίας θα μπορούσε να την απαγάγει ή να την σκοτώσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE