Απίστευτο με Μπρου από… 1η Νοεμβρίου – Τον «καθάρισε» ένας πρώην ΑΕΛίστας…

Απίστευτο με Μπρου από… 1η Νοεμβρίου – Τον «καθάρισε» ένας πρώην ΑΕΛίστας…

Πήγε στη Ντιναμό Βουκουρεστίου του πρώην ΑΕΛίστα, Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ με μεγάλο συμβόλαιο όμως ο Κέβιν Μπρου αποτελεί παρελθόν από την 1η Νοεμβρίου 2019.

Ο 30χρονος Γάλλος μέσος μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από τον Απόλλωνα την περασμένη σεζόν δεν έπεισε ούτε στη Ρουμανία και η Ντιναμό τον αποδέσμευσε με κάθε επισημότητα πριν καν έρθει ο Ιανουάριος.

«Βουκουρέστι 1η Νοεμβρίου 2019. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου και ο ποδοσφαιριστής Κέβιν Μπρου συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει» αναφέρει η ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία ο Μπρου ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας, είχε 9 συμμετοχές και 1 γκολ όμως δεν είχε πείσει τον τεχνικό της ομάδας, Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ (γνωστός στην Κύπρο από το πέρασμα του στην ΑΕΛ το 2010).

«Οι απογοητευτικές εμφανίσεις του Μπρου δεν έπεισαν τον Ντούσαν Ούχριν» γράφει η gsp.ro – Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ!

Η ανακοίνωση της Ντιναμό:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE