Απίστευτο με Μπρου από… 1η Νοεμβρίου – Τον «καθάρισε» ένας πρώην ΑΕΛίστας…

Απίστευτο με Μπρου από… 1η Νοεμβρίου – Τον «καθάρισε» ένας πρώην ΑΕΛίστας…

Πήγε στη Ντιναμό Βουκουρεστίου του πρώην ΑΕΛίστα, Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ με μεγάλο συμβόλαιο όμως ο Κέβιν Μπρου αποτελεί παρελθόν από την 1η Νοεμβρίου 2019.

Ο 30χρονος Γάλλος μέσος μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από τον Απόλλωνα την περασμένη σεζόν δεν έπεισε ούτε στη Ρουμανία και η Ντιναμό τον αποδέσμευσε με κάθε επισημότητα πριν καν έρθει ο Ιανουάριος.

«Βουκουρέστι 1η Νοεμβρίου 2019. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου και ο ποδοσφαιριστής Κέβιν Μπρου συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει» αναφέρει η ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία ο Μπρου ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας, είχε 9 συμμετοχές και 1 γκολ όμως δεν είχε πείσει τον τεχνικό της ομάδας, Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ (γνωστός στην Κύπρο από το πέρασμα του στην ΑΕΛ το 2010).

«Οι απογοητευτικές εμφανίσεις του Μπρου δεν έπεισαν τον Ντούσαν Ούχριν» γράφει η gsp.ro – Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ!

Η ανακοίνωση της Ντιναμό:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE