Τα θέματα πολυτέκνων συζήτησε η Υπ. Μεταφορών με την ηγεσία της ΠΟΠ

Τα θέματα πολυτέκνων συζήτησε η Υπ. Μεταφορών με την ηγεσία της ΠΟΠ

Συνάντηση με την ηγεσία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων είχε την Παρασκευή 1/11 η Υπουργός Mεταφορών Eπικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συνάντησης ανταλλάγησαν απόψεις για θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων και ενδιαφέρουν την οργάνωση. Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη μεταφορά μαθητών, που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες, με μέσα μαζικής μεταφοράς, και γενικότερα θέματα, που σχετίζονται με την παροχή διευκολύνσεων, στη διακίνηση πολύτεκνων οικογενειών.

Μέσα από ένα δημιουργικό διάλογο, σημειώνεται στην ανακοίνωση, η κ. Αναστασιάδου διαβεβαίωσε ότι θα μελετήσει τα θέματα που τέθηκαν από την οργάνωση, με στόχο, την αναζήτηση λύσεων για ενίσχυση των πολύτεκνων οικογενειών.

Η προσφορά, των πολύτεκνων οικογενειών στον τόπο μας, είναι, όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Αναστασιάδου, πολύτιμη και αδιαμφισβήτητη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE