ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Η Βουλή ενεργός υποστηρικτής της ισότητας

ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Η Βουλή ενεργός υποστηρικτής της ισότητας

Η Βουλή των Αντιπροσώπων είναι ένας αφοσιωμένος και ενεργός υποστηρικτής των ίσων δικαιωμάτων και της ισότητας σε όλες της τις πτυχές, δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής 1/11 στην απονομή των βραβείων “KIVOTOS GOLDEN LADY”.

 
Ο κ. Συλλούρης επεσήμανε πως η ίδια η Βουλή είναι από μόνη της μια απόδειξη για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια στην κοινωνία μας, καθώς έχει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ποσοστό, αν όχι και τόσο ικανοποιητικό ακόμα, γυναικών βουλευτών και Προέδρων Επιτροπών. Αυτή είναι πράγματι μια θετική αλλαγή στην κοινωνία, αν και απομένουν ακόμα πολλά να γίνουν, σημείωσε.
 
Είπε επίσης πως το θέμα της ισότητας των φύλων έχει προσδιοριστεί ως ένα σημαντικό ζήτημα για να συζητηθεί από την «Παράλληλη Βουλή». Σημείωσε πως παρόλο που ζούμε σε μια εποχή στην οποία γυναίκες και άντρες απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα και έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις πολλές ανισότητες συνεχίζουν να υπάρχουν.
 
Εξέφρασε την ελπίδα πως μέσω των συντονισμένων και αποφασιστικών ενεργειών του κράτους και όλων των εμπλεκόμενων παραγόντων θα μπορέσουν να αρθούν σύντομα όλα τα ορατά και αόρατα εμπόδια που εμποδίζουν τις γυναίκες από το να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανήλθε, μετά από μία εβδομάδα θερινής «ανάπαυλας» στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE