Πολύ γνωστός και κούκλος Έλληνας ηθοποιός άνοιξε σουβλατζίδικο – «Δεν έχω να φροντίσω μόνο τον εαυτό μου» – VIDEO

Πολύ γνωστός και κούκλος Έλληνας ηθοποιός άνοιξε σουβλατζίδικο – «Δεν έχω να φροντίσω μόνο τον εαυτό μου» – VIDEO

Δεν άφησε την πρώτη του δουλειά, αλλά αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και σε άλλο κλάδο.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για το καινούργιο επαγγελματικό του βήμα στον χώρο της εστίασης.

Πρόκειται για τον Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος πέραν από ηθοποιός, είχε βρεθεί και σε πάνελ εκπομπής.

Ο ίδιος δήλωσε στο ‘Ευτυχείτε’: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω να φροντίσω μόνο τον εαυτό μου, αλλά έχω και μία οικογένεια, οπότε φροντίζω να κάνω πράγματα που να μου αρέσουν τουλάχιστον, αλλά να έχω και μια πηγή εσόδων. Δεν θα πω ότι γνωρίζω τη δουλειά, ήθελα όμως να μάθω μια καινούργια δουλειά. Δεν δουλεύω για το μεροκάματό μου εδώ, αλλά προσπαθώ να βοηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο με άλλους τρόπους».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτοντας ότι πέρασε από δοκιμαστικό, όμως δεν πήρε τελικά τον ρόλο.

Τέλος, πριν την έναρξη του «Happy Day» για φέτος, τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στο πάνελ.

«Προφανώς και καλώς ήθελαν κάτι άλλο από αυτό που αντιπροσώπευα εγώ, καλώς για την εκπομπή και για μένα, έχω περισσότερο χρόνο τώρα για κάποια πράγματα που προέκυψαν».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.