ΛΕΜΕΣΟΣ: Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι βρέφος μόλις 13 ημερών- Εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι βρέφος μόλις 13 ημερών-  Εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Σοβαρό τραύμα στο κεφάλι φέρει βρέφος μόλις 13 ημερών που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού οι γονείς του με τους γιατρούς να κρίνουν αναγκαία τη μεταφορά του στη Λευκωσία λόγω του σοβαρού τραύματος.

Μέχρι αυτή την ώρα είναι άγνωστες οι συνθήκες γύρω από το περιστατικό με το μόλις 13 ημερών βρέφος να φέρει σοβαρό τραύμα στο κρανίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.